gorgonzola

Pasta met gorgonzolasaus

Door: Lili

Pasta met gorgonzolasaus, dit is een heel simpel pastarecept. Voor de niet vegetariërs onder ons kun je er ook kipfilet doorheen snijden (voeg dan ook een uitje toe.). Zoals je lees hoef je geen pakjes en zakjes te gebruiken om […]

spinazie vers

Spinaziesaus met knoflook en pecorino

Door: Lili

Spinacci con aglio e pecorino of te wel spinaziesaus met knoflook en pecorino kaas is weer een van de heerlijke en makkelijke pasta recepten.

mozarella

Penne met mozzarella

Door: Linda

Penne met mozzarella Wat is mozzarella? Mozzarella is een verzamelnaam voor twee soorten verse kaas. De oorspronkelijke mozzarella is de Mozzarella di Bufala vervaardigd uit de melk van de waterbuffel. Later is men ook mozzarella uit koemelk gaan vervaardigen. Beiden […]

spinazie vers

Farfalle met broccoli-mascarponesaus

Door: Lili

Farfalle met broccoli-mascarponesaus

basilicum

Penne met tomaat en basilicum

Door: Linda

Penne met tomaat en basilicum

Pasta met asperges

Door: Lili

Pasta met asperges uit een potje, of gebruik natuurlijk verse indien voorradig.

kazen buitenlands

Spinazierisotto met pittige kazen

Door: Linda

Spinazierisotto met pittige kazen

tomaten, cherrytomaten

Sugo di pomodoro

Door: Linda

Klassieke tomatensaus

venkel

Tagliatelle met venkel

Door: Lili

Tagliatelle met venkel weer zo’n simpel vegetarisch pastarecept.

Pasta met broccoli

Door: Lili

Een recept met broccoli, waarom zou je dit maken? Nou gewoon omdat het hartstikke gezond is. Maar waarom dan? Waarom is broccoli gezond? Broccoli is een populaire groente die enorm verwant is aan de bekende bloemkool, maar er zijn meer […]