Tagliatelle met tomaatjes en pesto
Door: Linda op 21 oktober 2015
Pasta recept Tagliatelle met tomaatjes en pesto
Kooktijd: ca 20 minuten
500 gram Tagliatelle all’Uovo
2 potjes Pesto alla Genovese
250 gram kleine trostomaatjes
4 eetlepels pijnboompitten
1 handvol Parmezaanse kaas, geraspt
1 scheutje extra vergine olijfolie
1 snufje zeezout en zwarte peper
50 gram roomboter
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C en breng het pastawater aan de kook. -
Stap 2
Leg de tomaatjes op een bakplaat bedekt met bakpapier en besprenkel ze licht met olijfolie. Bestrooi met zout en peper en leg ze in de warme oven voor ca. 12-15 minuten. -
Stap 3
Gaar de Tagliatelle in kokend water met zout. -
Stap 4
Meng de pesto in een kom met de boter en voeg een scheut kookwater van de pasta toe om de boter te laten smelten. -
Stap 5
Giet de Tagliatelle af , meng door de saus en serveer direct gegarneerd met de tomaatjes, de pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas.
Plaats een reactie
U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen