Ansjovis spaghetti en tilapia

Door: Linda op 3 augustus 2013

ansjovis spaghetti tilapia fattoria la vialla

Recept omschrijving

Dit weekend heb ik weer een van de heerlijke pasta recepten gemaakt ! Dit keer ansjovis spaghetti met een tilapia filet en Bombolino saus van Fattoria  La Vialla. Trouwens ook de spaghetti is van La Vialla.

Alles was lekker, we hebben onze vinger er bijna af gesmuld.
Om de vis goed ‘mals’  te krijgen heb ik het volgende gedaan. Ik heb de vis een klein beetje ingesmeerd met balsamico azijn, zout en peper en 15 minuten laten intrekken. Toen de grillpan (op het laatst) heel heet laten worden en de vis een paar minuten op de ene kant en op de andere gelegd. er zaten echt prachtige grillstrepen op (zie foto).

Dit gerechtje is  simpel maar een heuse topper.

Ingredienten

  • spaghetti
  • teentjes
  • ansjovisjes uit blik
  • bakje peterselie
  • zout en peper
  • tilapia filets
  • potje Bombolino saus van La Vialla

Kook instructies:

Kook de spaghetti al dente. Wrijf de tilapia in met basalmico azijn en zout en peper.

hak knoflook en ansjovis in stukjes en doe een beetje van deze olie in een pan en fruit dit aan.

was de peterselie en hak ik stukjes.

doe het potje bomboline saus in een pannetje en verwarm zachtjes.

Wanneer de spaghetti klaar is, doe je het mengsel van ansjovis, knoflook en olie door de spaghetti. Doe hier ook de fijngehakte peterselie door.

Zet de grillpan op een hoogvuur en bak hierin de vis. Elke kant 3 minuten.

Maak nu het bord op conform afbeelding.