Ravioli met tomaten kaassaus

Door: Tessa op 19 januari 2014

Recept omschrijving

Ravioli met tomaten kaassaus vind ik altijd een beetje een luxe gerecht. In de restaurant krijg je van die hele grote zelfgemaakt ravioli’s. Die zijn ook echt om te smullen.
In dit recept gaan we uit van kant en klare ravioli’s en we maken hier zelf een lekkere maar toch makkelijke tomatensaus bij. Wel met tamaatje uit blik, want hier zit gewoon veel meer smaak aan dan verse tomaten. Helaas, raar maar waar. Probeer dit fijne gerecht en je kunt natuurlijk altijd de kaas weglaten.


Ingredienten

  • verpakking ravioli met vleesvulling
  • teentjes knoflook
  • Italiaanse kruiden
  • witte wijn
  • blikje gepelde tomatenblokjes
  • olijfolie
  • zakje geraspte kaas

Kook instructies:

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200°C. Fruit de knoflook aan in de olie. Voeg vervolgens de gepelde tomaten, de italiaanse kruiden en de witte wijn toe. Laat dit geheel ± 15 min inkoken.

Doe in een ovenschaal een laagje ravioli, een laagje saus en een laagje kaas. Herhaal dit tot de ingredienten op zijn, maar eindig met een laagje kaas. Plaats het geheel nog 15 min in de oven.