Spaghetti a la Adriana

Door: Lili op 20 oktober 2013

tomatenpuree

Recept omschrijving

Spaghetti a la Adriana, een zelf samengesteld recept met tomaat, winterwortel, gehakt etc. Wij eten hier altijd heerlijk van. Ik hoop u ook.

Ingredienten

  • spaghetti
  • blikken tomatenblokjes
  • blikje tomatenpuree
  • ui gesneden
  • bakje gesneden champignons
  • gembersiroop
  • halve winterwortel
  • groentebouillon
  • gehakt
  • tenen knoflook geperst
  • olijfolie
  • italiaanse kruiden ( of verse basilicum,oregano,tijm)
  • beetje kookroom
  • geraspte Parmazaanse kaas

Kook instructies:

Olie in hapjespan verhitten en daarin het gehakt rul bakken, voeg knoflook en de uien toe. goed omscheppen. Voeg de in schijfjes gesneden winterwortel erbij.na een paar minuten de blikken tomatenblokjes erbij doen en ook het blikje tomatenpuree.een scheut gembersiroop en de peper /of een theelepel sambal. Even laten pruttelen en omroeren. Voeg hierbij de Italiaanse kruiden naar smaak en de champignons. Goed verwarmen en omroeren.

Als het wat te dik wordt af en toe een scheutje bouillon bijschenken. roer er nu de kookroom of twee eetlepels koksroom erdoor. Vuur op een laag pitje zetten en af en toe roeren. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking met een scheutje olijfolie. opdienen met de saus en de parmezaanse kaas.