Dinerjaarkaart en ik, we moeten nog aan elkaar wennen voor 25%

Door: Linda op 13 september 2013

lunchDJ3

Vandaag heb ik geluncht met de Dinerjaarkaart. Ja echt, voor het eerst in mijn leven! Nu zul je wel denken, weer zo’n gesponsord berichtje, NEE dus!

Ik heb ‘gewoon’ een keer een Dinerjaarkaart gekregen tijdens Secretaresse dag.
Hartstikke leuk toch? Maar ja, wat dan?

Hij lag steeds maar op tafel en ik dacht heel eerlijk: wat moet ik er toch mee? Dat is toch gedoe zo’n kaart? In mijn beleving moest je wel 4 dagen van te voren reserveren bij een restaurant. Nou ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar bij mij werkt dat gewoon niet zo. Ik ben nogal spontaan zeg maar. Dus….. dan werkt dit niet voor mij dacht ik nog.

Nou goed, die kaart dus… daar moest ik toch een keer wat mee? Na een paar maanden was ik heel die kaart kwijt, de keet op de kop en zie daar… ik vond hem weer. Op de website van de Dinerjaart.nl had ik nagezocht hoe dit fenomeen nu in zijn werk ging? En wat denk je wat?

Vandaag…..
Vanmiddag ben ik met een vriendin gaan lunchen bij een van de aangesloten restaurants van Dinerjaarkaart, in dit geval Restaurant Moskou in Deventer. Ik ben er gewoon naartoe gegaan en we hebben de hele middag gezeten met een hapje en een drankje. Toen ik wilde afrekenen gaf ik de Dinerjaarkaart aan de dame en ik rekende af.
Jaaaa dus echt wel met 25% korting, en dat is gewoon veel!
Waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Dus tip van Flip, doe het nu gewoon. Het scheelt gewoon echt veel te veel geld. Ik heb vanmiddag € 16,16 bespaart, zie mijn bon hierboven….

Wil jij er nu eindelijk ook eentje? Klik hier en doe het gewoon, het scheelt je gewoon 25%, hoeveel is dat?

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen