Koken met La Vialla

Door: Linda op 3 april 2012

La Vialla

La Vialla, ken jij het? Misschien wel, misschien niet. Het is een enorm landgoed in Italië waar ze allemaal biologisch dynamische ingrediënten verbouwen om er de lekkerste wijnen, oliën, sauzen, etc. etc. van te maken.

Onlangs heb ik weer zo’n berg spullen laten komen, en het was echt een berg. We deden dit met 3 gezinnen….. Je koopt alles per doos, dus 6 potjes van dit en twee of zes flessen van dat. Dan is het wel handig om het samen te kopen.

Dit weekend had ik een potje Sugo ‘ Bombolino’ gebruikt bij mij vis-tilapia recept met ansjovis spaghetti. Wat is dat ook weer lekker zeg.
Nee, natuurlijk hou ik niet van pakjes en zakjes, maar dit is TOP. Ik heb niet eens wat toegevoegd aan de saus, wat overigens een wonder mag heten.

Ook hun marketing is geweldig hoor. Je kunt het niet in de winkels kopen, alleen via een bestelformulier of tegenwoordig via het internet. Allemaal niet te spik en span, lekker kneuterig en romantisch.
Wanneer je thuis de brochure mag ontvangen, waan je je in Italië, heerlijk. Kijk maar eens en klik op deze link om online in de brochure te kijken:  http://www.lavialla.it/cat35/nl/index.asp . En nee, dit artikel is uit enthousiasme, ik krijg er geen geld voor!

 

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen