Fettucine met verse spinazie

Door: Linda op 5 augustus 2011

pesto

Recept omschrijving

Fettucine met verse spinazie

Ingredienten

  • koelverse fettucine
  • grote zakken verse spinazie
  • pijnboompitten
  • kipfilet in blokjes
  • potje pesto (Genovese)
  • geraspte kaas
  • zout en peper
  • knoflook italiaanse kruiden
  • rozemarijn

Kook instructies:

Rooster de pijnboompitten in koekenpan, bak daarna in dezelfde pan (was deze niet!!) de blokjes kipfilet in wat olijfolie. Voeg peper, zout, geperste knoflook en kruiden toe. Als het gebakken is, zet pan met water op, voeg zout en scheutje olijfolie toe, tegen het plakken.

Kook in een klein beetje water alle gewassen spinazie en als deze klaar is roert u de pesto erdoor tot een gladde saus. Kook de verse pasta volgens de gebruiksaanwijzing, giet deze af. Roer de pasta door de gebakken kipfilet en voeg hier de geroosterde pijnboompitjes toe. Serveer de pasta met een flinke schep spinaziesaus erop.