tagliatelle met gamba’s en kreeftensaus

Door: Linda op 30 april 2011

Ik heb een heerlijk lunchgerechtje of zoals je wilt een avondpastaatje voor je.

Het is heeeeeeel simpel en snel klaar, de foto’s zijn niet briljant, maar geven wel een aardig beeld.

Tagliatelle met gamba’s en kreeftensaus 4 personen

INGREDIENTEN:

2 uien en stukjes gesneden
2 bosjes lenteuien en ringetjes gesneden
olijfolie
zout
3 tomaten in blokjes gesneden)
1 komkommer (in blokjes gesneden)
10 eetlepels kreeftensaus (of vissaus)
500 gram verse tagliatelle
20 gamba’s

BEREIDING:

Doe olie in een klein pannetje en doe hierin de ui en de lenteui.
Laat dit heel langzaam garen in ongeveer een half uurtje. Zo krijg je een heerlijke zoete smaak aan de uien.
Verwarm de borden.
Kook de tagliatelle.
Maak de kreeftensaus warm.
Bak de gamba’s in olie met knoflook.

Opmaak van de borden:

Doe een vierde deel van de uien op het bord en hierover een een portie tagliatelle.
Doe er dan wat rauwe tomaten- en komkommerblokjes doorheen.

Dan twee eetlepels kreeftensaus en hierop uiteindelijk de gebakken gamba’s.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen