Dorade vis uit de oven

Door: Linda op 12 januari 2014

Deze foto is van het internet en komt niet helemaal overeen met mijn gemaakte vis.Gisteren heb ik dorade gemaakt met knoflook spaghetti.

Ik ga altijd naar mijn vrienden van de Sligro en zij hebben heel veel verstand van koken, want velen van hen zijn kok geweest. Ik ben daar zo blij mee. Regelmatig heb ik hier al advies gevraagd en altijd gaan het recept goed.
Gisteren was ik er en kocht Dorade. De visjes werden keurig schoongemaakt om ze direct te kunnen bereiden. Eigenlijk wist ik zelf niet goed hoelang ik de vis moest bakken of in de oven moest doen.De tip van de kok was:

-zet de oven op 160 graden
-doe olie op de vis en strooi hier wat peter en zout op
-in de vis stop je wat verse kruiden en knoflook
-leg de vissen in de oven op een (ingevet) rek
– leg de vissen 6 minuten op de ene kant en 6 minuten op de andere kant

Klaar is de vis

En de vis was inderdaad gaar, heerlijk. Lekker sappig nog en vol van smaak.

Daarbij heb ik een knoflookspaghetti gemaakt en een salade.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen