Carpaccio

Door: Linda

Carpaccio Dit recept is per persoon, dus wil je dit voor 4 personen maken, doe dan de aantallen x 4. Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas, mayonaise, worcestersaus, Tabasco en witte peper, vaak geserveerd als voorgerecht. Tegenwoordig […]

peer

Peer met parmezaan en parmaham

Door: gebba

Een lekker zoet maar hartig Italiaans voorgerecht en natuurlijk heel gemakkelijk om te maken.

pijnboompitten

Gorgonzolapaté

Door: joop

Deze traditionele Italiaanse blauwe kaas is behalve licht pittig ook romig en wordt door de pijnboompitten lekker knapperig.

champignons

Champignons met gesmolten mozzarella

Door: Jade

Dit is een heel leuk voorgerechtje dat snel te maken is.

Italiaanse salade met carpaccio

Door: Linda

Italiaanse salade met carpaccio

champignons

Funghi trivolati

Door: Linda

Dit receptje kan niet mislukken en is heel gemakkelijk om te maken. Stel je krijgt ineens gasten die gezellig blijven eten, geen probleem. Met dit receptje tover je een lekker voorafje op tafel zonder stress.

Champignonsaus

Door: Linda

een heerlijke champignonsaus voor bij vlees, of kip en natuurlijk je pasta. Wanneer je het als voorgerecht wilt gebruiken, serveer er dan brood bij.

courgette

Carpaccio van courgettes

Door: Linda

Carpaccio van courgettes

gamba - scampi

Garnalencocktail

Door: Linda

Garnalencocktail, je kent hem wel !

Carpaccio van rosbief

Door: Linda

Carpaccio van rosbief