Waarom PastaSite.nl

In 1998 begin ik me een klein beetje met internet bezig te houden en het leek mij leuk om een eigen site te beginnen.Maar waarover dan? Waarover zou ik een site maken. Uiteindelijk besloot ik om PastaSite.nl te maken omdat ik gek ben van Italiƫ en Italiaans eten en met name pastagerechten.

Heel veel uren aan ontwerpwerk, techniek en onderhoud heb ik aan de site gewerkt. Dit heeft er ook in geresulteerd dat ik een bedrijf begon in het ontwerpen en bouwen van websites. Dit bedrijf kende meer dan 100 klanten en het was ontzettend leuk om te doen. Per 1 januari 2011 heb ik het verkocht.
PastaSite.nl heb ik nog steeds en meer dan 1000 bezoekers komen elke dag snuffelen tussen de pasta recepten. Inmiddels is er een hele nieuwe site gemaakt. Ik ben er hartstikke trots op en ik hoop dat jullie er nog steeds heerlijke recepten vanaf kunnen halen.

Nu is het zelfs mogelijk om zelf recepten met foto’s en een verhaaltje in te voeren. Er is een forum en onderling kunnen mensen elkaar vragen stellen etc.
Maar in het kader van wij doen ook aan Social Media, we hebben twitter, facebook en een facebook fanpage!
Twitter: www.twitter.com/pastarecepten (meer dan 2500 volgers)
Facebook: www.facebook.com/pastasite (meer dan 500 ‘vrienden’)
Facebook fanpage

Ook sturen wij regelmatig een digitale nieuwsbrief naar 5500 mailadressen.

En dit alles hebben we zelf ontworpen en gebouwd! Ehm… ik dus.

Veel plezier!

Linda Vaneker-Pannekoek