De Italiaanse culinaire taal

Door: Linda op 27 augustus 2013

taalcursus

De Italiaanse culinaire taal

Ga je op reis naar Italië? Als je jezelf verstaanbaar wilt maken in een land als Italië kun je Italiaans leren in Italie door het volgen van een taalcursus. Of je nu indruk wilt maken op een vakantieliefde of eten wilt kopen op de heerlijke Italiaanse markten, wat kennis van de taal kan je vakantie toch een stuk makkelijker maken.

De meest handige manier is om het Italiaans te leren in Italië zelf. Door in het land een taalcursus te volgen kun je namelijk je opgedane kennis meteen toepassen in het dagelijks leven aldaar. Zo krijg je de taal sneller onder de knie en daarnaast kun je jezelf ondertussen helemaal laten onderdompelen in de cultuur en niet te vergeten in het eten!

Vind jij het als pastaliefhebber ook wel erg belangrijk om de woorden te leren die bij het Italiaans koken horen? Dan kun je ook een kookcursus volgen in Italië! Een kookcursus is vermakelijk en leerrijk en brengt je de Italiaanse gastronomie bij. Je leert smaken en technieken te gebruiken en zal Italiaans genieten misschien wel herontdekken. De smaken van Italië zijn natuurlijk wel exporteerbaar maar met de instructies van een echte Italiaanse chef zullen je gerechten het ware Italië laten zien.

Wie het dan belangrijk vindt om de taal te leren doet er goed aan een kookcursus uit te zoeken waar je ook echt te maken krijgt met een Italiaans sprekende chef. Je gaat de markt op om alle ingredienten te kopen, dompelt je onder in een Italiaanse kruidentuin en leert koken met de befaamde italiaanse technieken. Natuurlijk kun je ook bezoeken brengen aan de wijngaarden en kun je de verschillende streekgerechten leren kennen. Buon appetito!

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen