Messentest

Door: Linda op 12 september 2013

blog-messen

 

Onlangs heb ik de messentest gedaan. Ik mocht van webshop Fonq een mes uitproberen. Ik dacht ach ja, ik begin eens met aardappels schillen en direct was het foute boel.

Wat is dat mes scherp zeg. Wow. Aardappels schillen is geen optie met dit mes, met als een pleister tot gevolg.
Verder ging het hartstikke goed met het snijden van ingrediënten, ik ‘vloog’ er doorheen en dat is fijn. Ik gebruik altijd heel veel verse ingrediënten en dan is het fijn wanneer snijden geen moeite kost.

Ik heb geprobeerd om hiervan een filmpje te maken, maar ja snijden en filmen met de iphone gaat dus niet samen. Nou ja ik heb wat geprobeerd zeg maar.

In dit filmpje heb ik het recept met Bolognese gebruikt, maar niet helemaal volgens recept.

Hier is de link naar het recept van Pasta Bolognese

Deze messen zijn niet goedkoop, maar je koopt ze voor je hele leven. En houdt ze scherp, dat doe ik ook. Met een messenslijper, later meer….

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen