Tagliatelle met tomaatjes en pesto

Door: Linda op 21 oktober 2015

Pasta recepten

Pasta recept Tagliatelle met tomaatjes en pesto
Kooktijd: ca 20 minuten

500 gram Tagliatelle all’Uovo
2 potjes Pesto alla Genovese
250 gram kleine trostomaatjes
4 eetlepels pijnboompitten
1 handvol Parmezaanse kaas, geraspt
1 scheutje extra vergine olijfolie
1 snufje zeezout en zwarte peper
50 gram roomboter

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180°C en breng het pastawater aan de kook.
  2. Stap 2

    Leg de tomaatjes op een bakplaat bedekt met bakpapier en besprenkel ze licht met olijfolie. Bestrooi met zout en peper en leg ze in de warme oven voor ca. 12-15 minuten.
  3. Stap 3

    Gaar de Tagliatelle in kokend water met zout.
  4. Stap 4

    Meng de pesto in een kom met de boter en voeg een scheut kookwater van de pasta toe om de boter te laten smelten.
  5. Stap 5

    Giet de Tagliatelle af , meng door de saus en serveer direct gegarneerd met de tomaatjes, de pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas.

Bron

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen