Fusillisalade met garnalen

Door: Linda op 8 augustus 2011

gamba - scampi

Recept omschrijving

Driekleurenfusillisalade met garnalen en gerookte zalm

Ingredienten

  • driekleurenfusilli
  • zout, peper
  • gerookte paling in reepjes
  • gerookte zalm in reepjes
  • Hollandse garnalen
  • ansjovisfilets in dunne reepjes
  • dragonblaadjes
  • in zeer dunne reepjes geschaafde venkelknol
  • groene olijven in dunne plakjes
  • kappertjes, uitgelekt
  • olijfolie
  • fijngesneden dille
  • citroensap

Kook instructies:

Kook de fusilli in ruim kokend water met zout beetgaar; spoel de pasta met ruim koud water af, laat uitlekken en vermeng de afgekoelde pasta met de paling, zalm, garnalen, ansjovis, dragon, venkel, olijven en kappertjes.

Vermeng voor de dressing de olie, het citroensap, zout en peper en schep de dressing voorzichtig door de salade. Strooi voor het serveren de dille over de salade.