Italiaanse wrap met spinazie en zalm

Door: kims op 2 september 2013

zalm

Recept omschrijving

Italiaanse wrap met spinazie en zalm. Dit vis recept is weer een keertje wat anders. Smul er lekker van.

Ingredienten

  • wraps
  • teentjes verse knoflook
  • middelgrote ui (gesnipperd)
  • olie
  • bladspinazie (vers)
  • pijnboompitten
  • pesto
  • gerookte zalmsnippers

Kook instructies:

Verhit de olie in een koekenpan bak de knoflook en de gesnipperde ui kort aan, doe hier de spinazie bij en verhit dit geheel kort door. Leg de aangebakken spinazie op een snijplank en snij het grof met een mes.

Rooster de pijnboompitten kort in de koekenpan tot ze bruin zijn. Doe de spinazie in een kom en meng er de pesto, zalm snippers en de pijnboompitten door. Vul de wraps met het spinaziemengsel, rol deze strak op en snijd ze in 3 stukjes.