Kaaspasta met rode saus, feta en camembert

Door: Linda op 10 oktober 2011

champignons

Recept omschrijving

Kaaspasta met rode saus, feta en camembert

Ingredienten

  • zak penne
  • pot rode pastasaus
  • blokje feta
  • stuk camembert
  • rode uien
  • bakje champignons
  • tomaten
  • zout en peper

Kook instructies:

Kook de pasta in tien minuutjes gaar, ondertussen kun je de saus maken. Snij de ui, champignons, tomaten en de kazen in stukjes. Fruit eerst de ui in de pan en voeg dan de champignons toe. Als deze gebakken zijn, voeg dan de pot met rode pastasaus erbij. Terwijl de saus langzaam warm wordt, doe je de blokjes feta en de stukjes camembert erbij.

De feta zal niet smelten, maar moet wel warm worden. De camembert smelt heerlijk door de rode saus heen. Voeg als laatste de stukjes tomaat bij en laat ze warm worden in de saus. Als de pasta gaar gekookt is, kun je de saus en de pasta op de borden doen en heerlijk smullen van deze bijzondere kaaspasta!