Macaroni met ‘groene’ saus

Door: Linda op 21 april 2011

Recept omschrijving

Een andere variant van een macaronischotel, nu met rundergehakt en spinazie.

Ingredienten

  • macaroni
  • rundergehakt
  • pak diepvriesspinazie (ontdooid)
  • champignons
  • kruidenkaas
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Kook instructies:

Kook de pasta en maak ondertussen de saus. Verhit wat olijfolie in een pan en bak daarin het gehakt rul. Voeg de champignons toe en bak even mee. Kruid met peper en wat zout. Doe de spinazie erbij en dan de kruidenkaas. Laat even goed warm worden. Variatie: voeg spekreepjes toe of chorizoworst of vervang de champignons door gedroogde tomaten.Kook de pasta en maak ondertussen de saus. Verhit wat olijfolie in een pan en bak daarin het gehakt rul. Voeg de champignons toe en bak even mee. Kruid met peper en wat zout. Doe de spinazie erbij en dan de kruidenkaas. Laat even goed warm worden. Variatie: voeg spekreepjes toe of chorizoworst of vervang de champignons door gedroogde tomaten.Kook de pasta en maak ondertussen de saus. Verhit wat olijfolie in een pan en bak daarin het gehakt rul. Voeg de champignons toe en bak even mee. Kruid met peper en wat zout. Doe de spinazie erbij en dan de kruidenkaas. Laat even goed warm worden. Variatie: voeg spekreepjes toe of chorizoworst of vervang de champignons door gedroogde tomaten.Kook de pasta en maak ondertussen de saus. Verhit wat olijfolie in een pan en bak daarin het gehakt rul. Voeg de champignons toe en bak even mee. Kruid met peper en wat zout. Doe de spinazie erbij en dan de kruidenkaas. Laat even goed warm worden. Variatie: voeg spekreepjes toe of chorizoworst of vervang de champignons door gedroogde tomaten.