Pastataart

Door: Linda op 1 april 2011

mozarella

Recept omschrijving

Pastataart met pancetta, ham, tomaten, mozzarella en ……

Ingredienten

  • macaroni (korte)
  • olijfolie
  • ui, in ringen
  • pancetta, fijngesneden
  • ham, fijngesneden
  • eieren
  • melk
  • slagroom
  • gehakte bieslook
  • gedroogde basilicum
  • spaghettikaas (3 kasen)
  • mozarella

Kook instructies:

Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de macaroni in een grote pan kokend water met zout al dente. Laat hem uitlekken. Leg de macaroni op de bodem van een 5 cm diepe, ronde ovenschaal. Verhit de olie in een grote pan. Fruit de uit op laag vuur. Voeg de pancetta toe en bak 2 min. Voeg de ham toe en roer goed. Neem de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen. Meng in een kom eieren, melk, slagroom, bieslook, basilicum, zout en peper. Roer de kazen en het vlees erdoor. Schep dit mengsel over de macaroni. Zet de schotel 35-40 min. in de oven tot de taart stevig en goudbruin is. Onmiddellijk serveren.