Spaghetti frutti di mare

Door: Lili op 5 september 2013

fruits de mer

Recept omschrijving

Ingredienten

  • frutti di mare
  • boter
  • bloem
  • melk
  • visbouillonblokje
  • crème fraîche
  • spaghetti
  • olijfolie
  • knoflook
  • basilicum

Kook instructies:

Maak een ½ liter béchamelsaus van de boter, bloem en een ½ liter melk. Voeg er in plaats van zout een visbouillonblokje aan toe.

Vlak voor gebruik roer je de crème fraîche door de saus (dan niet meer koken!) Kook de pasta al dente.

Erg lekker bij dit recept is pasta met zeewier.

Roer door de gekookte en afgegoten pasta een klein scheutje olijfolie, knoflook en basilicum.

Schep de saus door de pasta en voeg tot slot de vis toe. Doe het geheel in een (ovenvaste) schaal en warm het even op in de oven of magnetron. Bestrooi het geheel vlak voor opdienen met wat fijngesneden peterselie. Bij dit gerecht serveer je spinazie (à la crème met wat knoflook en Parmezaanse kaas) of broccoli.