Spaghetti met feta, ham en limoen

Door: Lili op 10 juni 2012

limoen

Recept omschrijving

Spaghetti met feta en limoen

Ingredienten

  • spaghetti
  • olijfolie
  • citroenschil in reepjes
  • tenen knoflook geplet
  • rode peper zonder zaad fijngehakt
  • gezouten kappertjes afgespoeld
  • plakken prosciutto fijngehakt
  • rucola
  • limoensap
  • gemarineerde feta in olie

Kook instructies:

Kook de spaghetti beetgaar en giet hem af

Verhit, terwijl de spaghetti kookt, de olie in een grote steelpan op halfhoog vuur. Doe de citroenschil, de knoflook, de rode pepertjes en de kappertjes erbij en bak alles 1 minuut tot het begint te geuren

Doe de prosciutto erbij en bak deze al roerende 2 minuten totdat hij krokant is

Doe de spaghetti erbij, schep alles om en verwarm het mee. Meng voor het serveren de rucola en het limoensap door de pasta en schep deze in diepe borden. Leg er wat gemarineerde feta op, giet er een beetje van zijn olie op en bestrooi met grofgemalen zwarte peper