Sugo con würstl

Door: Linda op 1 mei 2011

olijfolie

Recept omschrijving

Saus met würstl, gek he? deze naam. Maar dit gerecht wordt in Noord -Italie gegeten bij de Oostenrijkse grens.

Ingredienten

  • eieren
  • würstl
  • gepelde tomaten
  • geitenkaasjes
  • Worcestersaus
  • bosje peterselie
  • room
  • olijfolie extra vergine
  • zout

Kook instructies:

Snijd de würstl in heel fijne schijfjes en bak ze in wat olie. Voeg de in stukjes gesneden tomaten toe en als het vocht lichtjes verdampt is, voeg je enkele lepels Worcestersaus toe. Kruid bij met wat zout. Laat nog enkele minuten doorkoken en voeg dan de stukjes kaas en 250 ml room toe. Tot hier kan je de saus een dag op voorhand bereiden. Net voor het opdienen , warm je saus lichtjes op. Haal ze dan van het vuur en roer er krachtig de 2 eierdooiers en de gehakte peterselie onder, zodat de dooiers niet klonteren