Tagliatelle in spinazie, broccolli – roomsaus

Door: Lili op 2 oktober 2012

spinazie vers

Recept omschrijving

Tagliatelle in spinazie, broccoli – roomsaus

Ingredienten

  • tagliatelle
  • pakje tagliatelle roomsaus
  • bladspinazie
  • champignons
  • broccolli
  • paar tenen knoflook
  • tot 1 bakje kruidenkaas

Kook instructies:

- Zet het water op voor de pasta en kook deze ongeveer 10 minuten.

Bak de -in schijfjes gesneden- champignons in olijfolie en voeg tegelijk de geperste tenen knoflook toe

- Kook ondertussen de spinazie in een paar minuten gaar. Snij de spinazie vervolgens wat kleiner.

- Maak roosjes van de brocolli en zodra de champignons bijna klaar zijn, de brocolli erbij doen.

- Maak ondertussen de roomsaus klaar (aanmaken met melk en water).

- Zodra de brocolli bijtgaar is, de saus bij de champignons en brocolli doen.

- Voeg vervolgens de spinazie toe.

- Als laatste voeg je de kruidenkaas toe.

- Even goed de kaas laten smelten. Lekker met stokbrood en tapenade en een salade.