Tagliatelle met broccoli en brie

Door: Lili op 15 juli 2012

Recept omschrijving

Tagliatelle met broccoli en brie

Ingredienten

  • ui
  • teentje knoflook
  • boter of margarine
  • droge witte wijn
  • schaaltje broccoliroosjes (300 g)
  • tagliatelle
  • ongezouten cashewnoten
  • puntje brie (ca. 125 g)
  • bekertje zure room (125 ml)
  • nootmuskaat
  • zout, peper

Kook instructies:

Ui en knoflook pellen en snipperen. In (hapjes)pan boter verhitten. Ui en knoflook al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Wijn en broccoli toevoegen en de broccoli in ca. 10 minuten zachtjes gaar stoven. Intussen tagliatelle in ruim water met zout beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.

Cashewnoten grof hakken en brie in blokjes snijden. Zure room door broccoli scheppen en op hoog vuur ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met nootmuskaat en peper. Brie erdoor scheppen.

Tagliatelle over twee borden verdelen. Broccoli/briemengsel erover scheppen. Bestrooien met cashewnoten.