Tagliatelle met Italiaanse kazen

Door: Linda op 12 juni 2011

mozarella

Recept omschrijving

Tagliatelle met Italiaanse kazen, zoals mozzarella, gorgonzola en Parmezaanse kaas

Ingredienten

  • verpakking verse tagliatelle
  • zout en peper
  • olijfolie
  • mozzarella kaasje
  • gorgonzola
  • vers gerapste Parmezaanse kaas

Kook instructies:

Kook de tagliatelle in ruim water met zout en 1 eetlepel olie in ± 4 minuten beetgaar. Laat de pasta in een vergiet uitlekken en in een (voorverwarmde) schaal glijden.

Verdeel de Mozzarella, de gorgonzola en 1 eetlepel olie over de pasta en meng alles met 2 vorken. Verdeel er de Parmezaanse kaas, 1 eetlepel olie en flink wat peper over en meng opnieuw.

Serveer er gestoofde wilde spinazie bij.