Tagliatelle met kalkoen met rode pesto-roomsaus

Door: Lili op 3 april 2012

kalkoen

Recept omschrijving

Kalkoen met rode pesto-roomsaus

Ingredienten

  • tagliatelle
  • kalkoenfilet
  • Potje rode pesto
  • Klein Boursin kaasje met sjalotjes en bieslook
  • Flesje kookroom
  • Glaasje witte port (optioneel)
  • Bouillonblokje
  • Olijfolie

Kook instructies:

Ruim water aan de kook brengen en pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Intussen kalkoenfilet in blokjes of reepjes snijden en gaar bakken in eem scheutje olijfolie. In 1 dl. heet water bouillonblokje oplossen. Potje pesto en de Boursin bij de kalkoen voegen en goed roeren. Bouillon erbij en het glaasje port. Als laatste flesje kookroom toevoegen. Goed doorroeren en even kort, zachtjes laten koken (Pas om met schiften!). Pasta en saus apart serveren. Lekker met een frisse groene salade met een dressing van olijfolie en balsamico azijn.