Tagliatelle met knoflook en spaanse peper
Door: Lili op 23 april 2012
Recept omschrijving
Tagliatelle met knoflook en Spaanse peper, als dat geen lekker pastagerechtje is?
Dit laat zich uitstekend combineren bij een stukje kip of garnalen. Hmmm probeer het maar eens.
Binnenkort verloten we een boodschappen tas vol met verse groenten ter waarde van € 80,00 voor degene die een lekker receptje toevoegt!
Dus, sla je slag op: //www.pastasite.nl/recepten/recept-toevoegen/
Ingredienten
- snufje zout
- verse tagliatelie
- olijfolie
- teentjes knoflook
- chillies
- zakje verse oregano
Kook instructies:
In ruim water met zout tagliatelle al dente koken.
Intussen olie verhitten tot lauwwarm. Knoflook pellen en boven olie uitpersen. Pepertjes boven olie verkruimelen. Ca. 2 minuten zachtjes verwarmen. Tagliatelle afgieten. Olie erdoor scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen, zo dat een puntig bergje ontstaat.
Oregano in toefjes van takjes nemen. Achtergebleven olie langs bergje sprenkelen. Oregano erover strooien.