Tagliatelle met rode pesto en gamba’s

Door: Lili op 2 maart 2012

rode pesto

Recept omschrijving

Tagliatelle met rode pesto en lekkere grote gamba’s. Het heel simpel pasta recept, maar super wanneer je nog gaat sporten.

Ingredienten

  • Tagiatelle
  • een half potje rode pesto
  • gamba's
  • rucola
  • rode paprika
  • bakje cherry tomaten
  • geroosterde pijnboompitten
  • geraspte parmezaanse kaas
  • zout en peper

Kook instructies:

Kook het water voor de pasta en bereid de pasta volgens de verpakking. Zet de cherry tomaatjes in een vuurvast schaaltje in de oven (10 minuten).

Rooster de pijnboompitten in een koekepan. Bak de garnalen en de rode paprika. Verdeel de rucola over de borden. Als de pasta klaar is de pesto erdoor scheppen. Pasta verdelen over de 2 borden. Garnalen met paprika en de cherry tomaten uit de oven over de pasta scheppen. En daarover weer de pijnboompitten en wat geraspte parmezaanse kaas.

Naar smaak nog wat vers gemalen peper en zout erover strooien.