Vegetarische pasta met geitenkaas

Door: Lili op 10 april 2012

geit

Recept omschrijving

Een vegetarische pasta / tagliatelle met geitenkaas en heel veel kleuren paprika. Het is een heerlijk pasta recept die je makkelijk kunt eten wanneer je nog wilt gaan sporten. Geitenkaas ligt licht op de maag en het is vegetarisch.

Ingredienten

  • tagliatelle
  • courgette
  • rode paprika
  • gele paprika
  • prei
  • bakje cherrytomaatjes
  • geitenkaas naturel
  • scheutje witte wijn

Kook instructies:

Snijd de groenten in grove stukken en hussel ze door elkaar. Zet ondertussen een pan water op voor de pasta.

Giet een beetje olie in de hapjespan, verwarm de olie en voeg hierna alle groenten toe. Kook de pasta beetgaar en bak de groenten knapperig en warm. Giet het scheutje wijn bij de groenten om af te blussen en zet het vuur laag om de alcohol eruit te laten koken. Snijd ondertussen de geitenkaas in kleine brokjes. Serveer de maaltijd op borden. Leg een portie tagliatelle op het bord, schep hier de groenten overheen en strooi hier de kleine stukjes geitenkaas (koud dus) over.