Macaroni met ham en champignons

Door: Linda op 23 mei 2011

Recept omschrijving

Macaroni met ham en champignons

Ingredienten

  • champignons in plakjes
  • (olijf)olie
  • kleine fijngesneden ui
  • fijngesneden knoflookteentje
  • ham in blokjes
  • blik tomatenblokjes op sap
  • Italiaanse kruiden
  • macaroni
  • takjes fijngesneden peterselie

Kook instructies:

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook al omscheppend goudbruin Voeg de champignons toe en bak ze mee tot ze zacht zijn. Voeg de ham- en tomatenblokjes met sap toe en breng op smaak met Italiaanse kruiden. Laat de saus, zonder deksel op de pan, zachtjes inkoken Kook de vlindermacaroni beetgaar in ruim water met zout. Schep de saus door de afgegoten, uitgelekte macaroni en roer voor het opdienen de peterselie erdoor.