Macaroni met lamsragoût

Door: Linda op 2 april 2011

no-image

Recept omschrijving

Macaroni met lamsragoût

Ingredienten

  • olijfolie
  • lamsschouderkoteletjes
  • ui fijngesnipperd
  • droge witte wijn
  • blikken gepelde tomaten
  • tomatenpuree
  • zout en versgemalen peper
  • gedroogde macaroni
  • geraspte pecorino-kaas

Kook instructies:

Verhit de olie in een braadpan met een dikke bodem en bak de koteletjes aan beide zijden bruin. Voeg de ui toe. Giet de wijn erbij en laat dit geheel 2 à 3 minuten doorkoken. Roer de tomaten en de tomatenpuree erdoor, dek de pan af en laat de saus een uur zachtjes doorpruttelen.

Roer de inhoud van de pan af en toe. Als de saus te droog wordt, voeg dan water toe. Voeg zout en peper toe naar smaak. Kook ondertussen de pasta al dente. Giet deze af en schep dit door de saus. Bestrooi met de pecorino-kaas.