Tagliatelle met een kaassaus

Door: Linda op 2 oktober 2011

Recept omschrijving

Tagliatelle met een kaassaus. Voor de vegetariërs onder ons, kun je in dit pasta recept de kip weglaten.

Maak de kaassaus zelf, het is zo simpel. Doe een kaas of meerdere stukjes kaas in een pannetje en voeg hier wat room bij. Zachtjes laten smelten en zo heb je een heerlijke verse kaassaus, daar kan geen pakje tegenaan.

Ingredienten

  • tagliatelle
  • dubbele kipfilets
  • zak Italiaanse groentemix
  • kaassaus (zie boven)
  • zout en peper
  • olijfolie

Kook instructies:

Wrijf de kipfilets in met zout en peper en vet ze in met weinig olijfolie. Bak ze daarna goudbruin op een grilplaat. (Indien u niet beschikt over een bak-grilplaat dan mag het ook in de koekenpan in weinig olijfolie).

Breng ondertussen water aan de kook en kook hierin de de tagliatelle beetgaar. Roerbak de groente in weinig olijfolie en verwarm de kaassaus. Als alles klaar is dan als volgt opdienen:

Leg op elk bord wat tagliatelle. Schep hierover de italiaanse groente en de kaassaus. Serveer de gegrilde kipfilet ernaast en smullen maar. Dit gerecht is ook erg lekker zonder de kip; dus ook geschikt voor vegetariërs!