Ik kan risotto maken

Door: Linda

Risotto maken

Ok, raar maar waar, maar ik had nog nooit van mijn leven risotto gemaakt.  Tot vandaag…..

Van 1000en1smaken.nl had ik een verpakking risotto gekregen met hierin risottorijst, gedroogde tomaten en olijven.

Lees meer »

Jamie magazine

Door: Linda

jamie oliver

Ik kreeg via de post dit heerlijke magazine van Jamie Oliver, genaamd Jamie magazine.
Kijk en daar word ik zoooo blij van. Heerlijke en makkelijke recepten van deze fijne jonge kok.

Lees meer »

Prijsvraag is afgelopen

Door: Linda

prijswinnaar-pastasite

De prijsvraag is afgelopen

De winnaar van onze prijsvraag is Marian van Dijk!
Van harte gefeliciteerd met je Dinerjaarkaart, deze komt zo snel mogelijk naar je toe.

Dit is de winnende foto zie je hierboven. Een foto van het Como meer en eerlijk is eerlijk, de foto is ook prachtig!

Lees meer »

Sexy spaghetti

Door: Linda

blog-sexy spaghetti

SEXY SPAGHETTI

Het buzzt rondom de film La Vie D’Adèle. De één noemt het de arthouse film van 2013, de ander noemt deze film het puurste en meest intieme liefdesverhaal van twee jonge vrouwen allertijden. We zullen moeten wachten tot 10 oktober, vanaf die donderdag draait dit juweel in een bioscoop bij jou in de buurt maar we willen je lust nu al wat opwekken.

Ik ben 30 OKTOBER naar deze film geweest in het Filmhuis in Deventer
De film duurt 3 uur en op het eind baal je ook nog dat de film is afgelopen…….

Het is een enorm meeslepende film over het ontdekken van de sexualiteit van een van de meisjes in de meest pure vorm. Het is briljant puur gefilmd, want elke keer was de camera op de mond of dichtbij een gezicht gericht. 
In het eerste deel van de film waren vrij veel vrijscenes en hier werd het (voornamelijke oudere) publiek wel een beetje lacherig van. Het tweede deel van de film is een absoluut meesterwerk van de nieuwe ster Adèle Exarchopoulos. Wat is deze meid goed zeg! De film is meer de moeite waard om te zien. Film in de puurste zin van het woord. Het is een serieuze film waar je de spanning en pijn kunt voelen. Een meesterwerk.

WOW.

Lees meer »

Pasta en Portugese wijnen

Door: Linda

blog-portugeeswijntje

Pasta en Portugese wijnen .
Tsjaaa waarom niet? Lees meer »

Kruidenpotjes van Rosti Mepal

Door: Linda

rosti-mepal

 

Op 29 oktober heb ik een update  geplaatst van de test met de kruidenportjes. Zie helemaal onderaan.

Je kunt bijna niet raden dat dit de producten van Rosti Mepal zijn. Maar wat is het? Kun je er balletje balletje mee spelen, stelt dit de toren van Pisa voor?
Tjaaa. De kleur in in ieder geval wit en de producten van hoogwaardig kunststof (plastic klinkt volgens mij niet zo goed).

Lees meer »

Dinerjaarkaart en ik, we moeten nog aan elkaar wennen voor 25%

Door: Linda

lunchDJ3

Vandaag heb ik geluncht met de Dinerjaarkaart. Ja echt, voor het eerst in mijn leven! Nu zul je wel denken, weer zo’n gesponsord berichtje, NEE dus!

Lees meer »

Messentest

Door: Linda

blog-messen

 

Onlangs heb ik de messentest gedaan. Ik mocht van webshop Fonq een mes uitproberen. Ik dacht ach ja, ik begin eens met aardappels schillen en direct was het foute boel.

Lees meer »

De Italiaanse culinaire taal

Door: Linda

taalcursus

De Italiaanse culinaire taal

Ga je op reis naar Italië? Als je jezelf verstaanbaar wilt maken in een land als Italië kun je Italiaans leren in Italie door het volgen van een taalcursus. Of je nu indruk wilt maken op een vakantieliefde of eten wilt kopen op de heerlijke Italiaanse markten, wat kennis van de taal kan je vakantie toch een stuk makkelijker maken.

Lees meer »

De keuken van Emilia Romagna

Door: Linda

blog-kaasmaken

We zijn gek op de Italiaanse keuken, maar dé Italiaanse keuken bestaat natuurlijk niet. Italië is op zoveel manieren beïnvloed, dat elke regio en gebied zijn eigen culinaire specialiteiten kent. Emilia Romagna is een van die regio’s waar de economie voornamelijk draait op de voedingsmiddelen die het produceert. De stad Parma staat natuurlijk bekend om de parmaham en de Parmezaanse kaas, maar deze regio heeft veel meer te bieden dan dat!

Lees meer »